De afgelopen week waren er een aantal kinderen ziek geweest. Voor de zekerheid werd Ronja opgeroepen en zo kon ze haar competitie debuut maken. Na de nodige weken trainen nu dus voor het echie.

Ronja komt in de D1 en bleek bij het verzamelen gelijk een verrijking voor het team. Haar vader rijdt in de Mercedes 230TE uit 1984. Voor de kenner: Model W123. Een echte dus.

Alle spelers waren weer hersteld, dus we gingen met 10 spelers naar Haarlem.

Amadou, Tim, Puck en Yuziana begonnen in de aanval.

In de verdediging zagen we Luc, Soolan, Vera en Kathelijne. Eerste wissels waren Ronja en Leanne.

Vorige keer werden de jongens gewisseld. Vandaag de meisjes.

Het werd een spannende wedstrijd. In het eerste kwart werd er niet gescoord. Beide teams wisten goed te verdedigen.

In het 2e kwart dus 2 wissels. Leanne voor Kathelijne en Ronja Voor Yuziana.

En toen werd er ook gescoord. 1-0 voor Aurora. 1-1 door Vera. 2-1 Aurora. 2-2 Door Luc. En Vera met de 2-3. Weer gelijk en vlak voor rust de 3-4 door Leanne. Na de rust weer 2 wissels. Vera en Puck gingen eruit. Dit keer maar 1 doelpunt, door Amadou.

In het laatste kwart speelden we weer met de begin opstelling. Alleen hadden ze een andere functie. Het werd 4-5 en toen weer 4-6 door Vera.

Het laatste punt was van Kathelijne: 4-7