7 oktober: Oefen/Kangoeroe uur en de D1

Zaterdag 7 oktober begon met het oefen en Kangoeroe uur. Er zijn weer wat Kangoeroes en ook kwamen er nieuwe kinderen uit de E en de D trainen op het oefenuur. Dit keer zelfs 2 C kinderen.

Olivia en Lynn gingen trainen met de Kangoeroes.

Julia, Pascual, Gabriel, Fardau en Fenne gingen zelf trainen. Later kwamen er nog kinderen van de D1 bij, die zich gingen voorbereiden op de wedstrijd tegen Haarlem.

Die wedstrijd begon om 11 uur. Dit keer 3 coaches. Carl was er en ook Rosanne.

We begonnen zonder Tim.

Maar met:

Aanvoerder Soolan in de verdediging, samen met Luc, Kathelijn en Leanne. In de aanval stonden Amadou, Puck als jongen, Yuziana en Ronja. Vera was de eerste wissel.

De D1 kwam snel op 1-0 via Amadou. Amadou maakte ook de 2-0. En Yuziana wist de 3-0 te maken. De D1 speelde toen erg sterk en Haarlem kwam er eigenlijk niet aan te pas. In het tweede kwart kwam Vera erin voor Kathelijne.

Haarlem ging nu beter spelen, maar gelukkig werd er goed verdedigd. Het leek wel wat rommeliger te worden. Maar via Luc en Vera werd het toch 5-0. De ruststand.

In de 2e helft kwam Kathelijne erin voor Ronja. De wedstrijd was nu aardig in balans. Alleen Yuziana wist nu te scoren: 6-0 na 3 kwart wedstrijd.

In het laatste kwart kwam Ronja er als jongen in voor Soolan. Nu werden we toch weer wat sterker en konden we ook wat beter aanvallen. Dat leverde weer 2 doelpunten op. Leanne had al een paar doorloopballen genomen, ook al een keer gescoord. Dat doelpunt werd nog afgekeurd, maar de 7-0 was via een goede doorloopbal. Het laatste punt was voor Luc met ook een goede doorloopbal.

Gewonnen dus met 8-0.