Bij aankomst regende het behoorlijk hard. Er stonden dan ook veel plassen water op het veld.

Gelukkig stopte het met regenen toen we moesten spelen en zakte het water ook snel weg.

Maar hoe ging de wedstrijd?

Vandaag zouden de jongens rouleren.

Aanvoerder was Yuziana als jongen. Samen met Puck, Vera en Amadou begon ze in de aanval. In de verdediging stonden Tim, Luc, Kathelijne en Leanne. Soolan was de eerste wissel.

Het begin van wat een spannende wedstrijd zou worden. KVA kwam op 1-0. Vera wist de 1-1 te scoren. KVA weer met de 2-1. Daarna functiewissel en kwam Soolan in de verdediging voor Amadou. Ook KVA had 1 wissel. In het 2e kwart 1 doelpunt. Luc wist de 2-2 te maken. Dat werd ook de ruststand.

Na de rust mocht Luc nog even blijven rusten. Amadou kwam er weer in. KVA wist weer als eerste te scoren en voor de functiewissel was het alweer 3-3. Dit keer Puck als doelpunten maker.

In het laatste kwart weer de nodige wissels. Amadou kwam er bij ons in voor Tim. En diezelfde Amadou wist met een goed schot de D1 voor het eerst op voorsprong te brengen. Nog een wissel bij KVA.

Het duurde even voor ze gelijk hadden gemaakt. Ze werden ook sterker. De 5-4 duurde nog even, maar toen was het ook snel 8-4. Het laatste punt was voor ons. Luc met de 8-5.