Routebeschrijving:
Vanaf de Coentunnelweg A10 vanuit het zuiden afslag S103 richting Haarlem nemen. Onderaan de afslag rechts af. Doorrijden tot aan de van Slingelandtstraat (op de hoek vindt u het gebouw van Kennedy v.d Laan), deze inrijden en de eerst vrije parkeerplek benutten.
Vervolgens te voet de brug tegenover de van Slingelandtstraat overgaan 
en direct rechts bij Rainarai (langs het water)  tot aan de volgende brug aan de rechterzijde. Daar gaat u links, rechts en weer links. (Op de borden is de looproute aangegeven dmv het woord “Korfbal’ ). Ons veld ziet u dan voor u. 

Vanaf de Coentunnelweg A10 vanuit het noorden eerste afslag na de tunnel nemen. Onder aan de afslag weg oversteken en links af. Vervolgens direct rechts over de spoorbomen en direct weer links. Deze weg vervolgens helemaal uitrijden. Bij stoplichten weg oversteken en nog steeds rechtdoor. Dan twee keer (re.en li.) met de bocht mee. U rijdt nu langs het ‘oude’ Sloterdijk. Doorrijden tot aan de stoplichten. Hier links voorsorteren en vervolgens de Haarlemmerweg oprijden. Nu doorrijden tot aan de v. Slingelandtstraat en dan de weg als boven beschreven vervolgen.

Zaterdag is er de mogelijkheid om bij begraafplaats St. Barbara op de Spaarndammerdijk te parkeren à raison van 10 cent voor 3 uur. Het is dan echter ongeveer 15 à 20 minuten lopen, langs het Woeste Westen (veld met speelattributen als touwbruggetje en speelpontje) dan onder het spoor door langs de kinderboerderij tot aan het bruggetje. Voor het bruggetje naar links en dan doorlopen naar ons veld in het Westerpark achter de voormalige gashouder.

Daarnaast is er de mogelijkheid om eveneens tegen gereduceerd tarief en gelimiteerde tijd te parkeren op de parkeerplaatsen bij de voetbalvereniging SDZ op het sportpark Transformatorweg De parkeerplaats aflopen, de weg oversteken langs de paardenmanege en dan langs de begraafplaats St Barbara zoals boven beschreven. Wilt u de transformatorweg vanwege het drukke verkeer niet oversteken dan is het raadzaam om vanaf de parkeerplaats links schuin het looppad te volgen. Alsmaar rechtdoor tot aan het eerder genoemde bruggetje.

Voor de betalende bezoekers op zaterdag is in de van Hogendorpstraat, de van Slingelandtstraat en de van Hallstraat voldoende parkeergelegenheid. Daarnaast kan men ook in de parkeergarage hoek Haarlemmerweg, v Slingelandtstraat de auto parkeren. Komende vanaf de van Hallstraat lopend de brug recht tegenover de straat opgaan, rechtdoor en bij het eerste gebouw (Rainarai) rechts langs het water en dan de weg als boven beschreven vervolgen.