We begonnen met Ronja en Vera als wissel.

In de aanval stonden Amadou, Soolan, Cato en Kathelijne.

In de verdediging zagen we Luc, Tim, Leanne en Yuziana.

Heel snel was het 1-0 door Amadou, maar mogelijk nog sneller weer 1-1.

Dat was ook de stand na 12.5 minuten spelen. Functie wissel en Vera kwam erin voor Leanne.

Via een strafworp wist Vera er 2-1 van te maken en zagen we ook meer doelpunten. 3-1 door Yuziana.

De 4-2 en 5-3 door Vera. Toen weer Yuziana met de 6-4 en de 7-4. Dat werd de ruststand.

In de 2e helft kwam Leanne er weer in voor Cato. Amadou wist 8-4 te scoren en Leanne de 9-6.

In het laatste kwart weer de nodige wissels. Het was ook behoorlijk gaan regenen en sommige kinderen kregen wel veel last van hun natte en koude handen. Gelukkig waren er genoeg wissels. Tim ging eruit voor Cato, die dus als jongen mocht spelen. Kathelijne en Yuziana moesten met een blessure naar de kant. Gelukkig zaten daar nog Ronja en Olivia. Olivia mocht dus bij de D1 invallen. Veel werd er niet meer gescoord. Het weer was de grootste tegenstander voor de kinderen. Alleen Vera wist nog te scoren. Het 10e doelpunt voor ons.

Eindstand dus 10-6.