Zaterdag 18 november moest de D1 naar het Topsportcentrum in Koog aan de Zaan om tegen Roda te spelen.

Zonder Tim en Soolan gingen we naar Koog aan de Zaan. Vera en Puck gingen met de auto.

Amadou, Ronja, Leanne, Kathelijne, Yuziana en Luc gingen met de trein. Wel vreemd, want niet station Koog aan de Zaan was het station waar we moesten zijn, maar Zaanse Schans.

Ruim op tijd waren we in de sporthal. Hoe zouden we gaan spelen zonder Soolan en Tim. Wie maken we tot jongen?

Gelukkig geen wissels, dus dat was makkelijk.

Met Puck als jongen en aanvoerder begonnen we. Samen met Puck stonden Luc, Vera en Yuziana in de aanval.

In de verdediging was Kathelijne samen met Amadou de heer. Ronja en Leanne waren de andere 2.

De eerste kansen waren voor de D1. Het was dan ook schrikken dat juist Roda op 1-0 kwam. Niets aan de hand nog, maar het gaf Roda toch energie. Ze kwamen zelfs op 2-0. Vlak voor de functie wissel was het weer 2-1 via Vera. Die trouwens de eer had om tegen Vera te spelen.

In het tweede kwart was Roda toch wel wat sterker. Ze kregen meer kansen. Maar door hard te werken konden we de schade beperken tot een 3-1 ruststand.

In de tweede helft werd het toch weer een wedstrijd. Vera wist de 3-2 en de 3-3 te maken. Helaas werd het toch weer 4-3.

In het laatste kwart niet veel doelpunten. Roda bleef wat sterker en de D1 bleef hard werken, maar toch ook wel wat slordig.

Vlak voor tijd leek de 4-4 te vallen, maar helaas. Het was Roda die bij hun volgende aanval de 5-3 wist te maken en daarna nog wel meer kansen kreeg.

Helaas dus verloren van een goede tegenstander.