D2 en E2 op zaterdag 17 juni

Zaterdag moest de D2 tegen en bij Blauw Wit spelen. In de zaal werd er 2x ruim verloren en de heenwedstrijd was heel spannend en werd nipt verloren.

De E2 moest nu voor de 2e keer tegen Purmer spelen. In Purmerend werd er ruim gewonnen.

Hoe zou het vandaag gaan?

De D2 mocht als eerste spelen bij Blauw Wit. Na de goede wedstrijd van vorige week was het vertrouwen in een goed resultaat erg groot. Zeker omdat we de vorige keer eigenlijk maar nipt verloren.

De D2 begon met aanvoerder Yuziana als heer en aanvoerder in de verdediging. Daar stond ze samen met Amadou, Kathelijne en Leanne.

In de aanval zagen we Vera, Ashley, Luc en Soolan. Het eerste doelpunt was voor Blauw wit, maar Vera wist ook weer snel de 1-1 te maken. Vlak voor de eerste onderbreking kwam Blauw Wit weer op voorsprong.

In het 2e kwart was het gelukkig weer snel gelijk via Kathelijne. Maar ook weer snel 3-2. Hierna even geen doelpunten tot de rust.

Na de rust kwam Ella erin voor Ashley. Vera wist de 3-3 te maken en snel was het helaas ook weer 4-3 voor Blauw Wit. Vera wist de gelijkmaker weer te scoren: 4-4. Daar hield het niet mee op. Steeds kwam Blauw Wit voor en wij weer gelijk. De 5-5 via Ella en het laatste kwart begon met 6-5.

In het laatste kwart viel er nog 1 doelpunt. Een afstandsschot van Amadou leverde de gelijkmaker en de 6-6 eindstand op. Een spannende wedstrijd waarin de D2 bleef knokken en ook weer steeds gelijk kwam.

d2 uit tegen bw 17062023 | Flickr

Na de D2 de E2

Die speelden thuis tegen Purmer.

De E2 begon met Lieve als jongen, Tim, Chrissie en Kris. Purmer kwam op 0-1 en dat bleef zo het eerste kwart. In het 2e kwart kwam Liv er als jongen in voor Tim. Purmer kwam op 0-2 en via Liv werd het toch weer 1-2. Het bleef even spannend. Via 1-3 wist Lieve de 2-3 te maken. Maar in de laatste minuten ging het toch hard en liep Purmer uit naar 2-6. De Ruststand.

Na de rust was het Lieve die voor 3-6 zorgde. Met een beetje hulp van Purmer werd het 4-7.

Zo begonnen we het laatse kwart. Zonder Chrissie. Lieve was inmiddels weer meisje.

Kris scoorde de 5-8, maar het werd uiteindelijk 5-10.

De strafworpen werden 1-1.