Inloophal niet beschikbaar, aangepaste “thuis” wedstrijden

Beste leden,
Op 10 maart ontvingen we van de gemeente het bericht dat zowel de v. Hogendorphal als de Inloophal minimaal voor drie maanden, maar waarschijnlijk tot aan de zomervakantie of nog later, niet meer gebruikt kunnen worden als sportlocatie. De hallen zullen worden ingezet als tijdelijke achtervang voor opvang van Oekrainse vluchtelingen, mocht er ergens anders in de stad geen plaats meer te vinden zijn.

Dat betekent dat Sporting West voor het uitvoeren van trainingen en wedstrijden aangewezen is op trainings- en wedstrijdlocaties elders in de stad of mogelijk zelfs daarbuiten. Sportverhuur Amsterdam geeft aan ons zoveel mogelijk te zullen helpen maar zegt daarbij ook dat de mogelijkheden zeer beperkt zijn. Waarschijnlijk komt het erop neer dat we zelf op zoek moeten en dat levert nu (na de al vervelende Corona periode waarbij te pas en te onpas wedstrijden uitvielen en nog uitvallen) nu opnieuw veel extra druk op voor de TC en de JTC.
We hebben, gegeven de inspanning die deze week op zeer korte termijn door hen is geleverd, nu al veel bewondering. Dat geeft vertrouwen dat het ook voor de komende weken wel goed gaat komen.

Er zijn inmiddels al wat kleine resultaten geboekt.
Het tweede team heeft gisteren een wedstrijd kunnen spelen in Amstelveen (overigens niet nadat er eerst 40 zeer verbaasde trainende volleyballers van het veld af moesten). Het eerste team heeft kunnen trainen in een gymzaal aan de Theophil de Bock straat. Daarnaast hebben Blauw Wit en Rohda aangegeven ons te helpen als er bij hen uren vrij zijn of uitvallen en is de Westerparkschool beschikbaar voor de allerkleinsten.

De oorspronkelijke aanvangstijden zullen in veel gevallen niet meer gehandhaafd kunnen worden.
Dat betekent dat we al onze spelers vragen zich tot het uiterste in te spannen om aanwezig te zijn.

Programmawijzigingen zullen ook mogelijk niet meer opgenomen kunnen worden in de KNKV app.
Elke week zullen we op vrijdag (of zoveel eerder als mogelijk is) via onze eigen website het wedstrijdprogramma voor de komende zaterdag publiceren.

Voor as zaterdag (12-3) ziet het programma van de oorspronkelijke thuiswedstrijden er als volgt uit:

F1 : Locatie Westerparkschool. Aanvang 10.10 uur tegen Badhoevedorp F1
E2:  Wedstrijd gaat niet door
A1:  Locatie Calvijnhal Aanvang 12.15 uur tegen ZKC’31 (Let op gewijzigde aanvangstijd !!)
SPW5: Wedstrijd gaat niet door
SPW4: Locatie Calvijnhal Aanvang 13.30 uur tegen HKC4

Calvijnhal: Pieter Calandlaan 3

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie