De F1 tegen Badhoevedorp

De F1 moest zaterdag 12 maart spelen tegen Badhoevedorp. Op een bijzondere locatie, maar toch ook weer niet. De Wedstrijd was in de Westerparkschool.

De F1 heeft nog maar 1 wedstrijd verloren. Hoe zou het in de gymzaal van de Westerparkschool gaan?

De F1 begon met aanvoerder Brechtje, Chrissie, Alioune en Manu. Ella was de eerste wissel. Scheidsrechter was Henne.

De F1 begon gelijk goed. Manu had binnen 3 minuten al 2x gescoord. Badhoevedorp begon toen ook maar en scoorde de 2-1. Maar Alioune scoorde in de volgende aanval al 3-1. Manu wist de 4-2 en precies op tijd nog scoorde Alioune de 5-2. In het 2e kwart kwam Ella erin voor Alioune. Zij wist al snel de 6-2 te scoren voor Badhoevedorp weer kon scoren. Badhoevedorp was het 2e kwart begonnen met een superspeler. Voor rust kwam Badhoevedorp op 6-3. Na de rust ging Manu naar de kant voor Alioune. Ella wist nu 7-3 te scoren en Alioune de 8-3. In het laatste kwart mocht Brechtje naar de kant. We zagen in het laatste kwart het eerste competitie doelpunt van Chrissie, die 9-3 wist te scoren. Daarna veel kansen, maar Badhoevedorp was nog de enige die wist te scoren. Einduitslag 9-5.

De strafworpen werden met 1-4 verloren.