Eerste en tweede team spelen woensdag 16 maart !

In het kader van het project: “Hoe brengen we in godsnaam de competitie tot een goed einde zonder sporthal” zijn de wedstrijden tegen Woudenberg omgeruild. Doordat Woudenberg op woensdag de beschikking heeft over een sporthal is besloten het programma om te gooien en voor het eerste en tweede team eerst de uitwedstrijden te spelen. Vanwege het tijdframe kan het helaas niet anders dan op een doordeweekse dag. Door de welwillende medewerking van Woudenberg (die akkoord zijn gegaan met deze change en daarvoor ook het nodige hebben moeten regelen)  kunnen we straks de thuiswedstrijd “gewoon” op zaterdag spelen, mits uiteraard een hal beschikbaar is.

Het tweede start om 19.45 uur en het eerste team begint om 21.05, locatie: De Camp, De bosrand 15-17 in Woudenberg.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie