Eerste team wint opnieuw

Het was niet mooi, maar de wedstrijd in en tegen Haarlem werd uiteindelijk door Sporting West winnend afgesloten: 15-16

Vanaf de eerste minuut speelde Haarlem met veel fysiek om de laatste strohalm voor lijfsbehoud vast te klampen, maar Sporting West bleek er tegen opgewassen. Ondanks het betere van het spel te hebben knokten de Haarlemmers zich vlak voor rust toch tot een gelijkstand: 9-9

Dat het na rust spannend zou worden wist iedereen in de Kennemer sporthal. Het spel van de Amsterdammers was beter in de tweede helft en de minimale marge bleef tot in de laatste secondes spannend. Gelukkig was het deze week Sporting West dat uiteindelijk twee punten overhield en met een goed gevoel de feestdagen in kan gaan! 7 punten uit 6 wedstrijden; goed gedaan!

Het tweede kwam tegen Haarlem 2 niet echt in hun spel.  Zo goed als het de laatste wedstrijden ging , zo slecht ging het deze keer. De rust en het overleg waren ver te zoeken en daar profiteerde Haarlem, dat met veel inzet streed, optimaal van.

Om het jaar goed uit te luiden wisten het derde , het vierde en deze keer ook het vijfde team alsmede ook junioren 1  hun wedstrijden te winnen.  Helaas bleef de A2 met een onverwacht grote nederlaag wat achter, maar daar gaat absoluut verandering in komen in 2016.