Zaterdag 19 december

Begon om 10.10 uur. De E1 moest spelen tegen ZKC. Luz was er niet bij, maar gelukkig wilde Sylvie wel reserve zijn. De E1 speelde met Tika, Chaim, Jelle, Jana en Twan. Na de goede wedstrijd tegen KZ had iedereen natuurlijk goede hoop op een vervolg. Sylvie moest inderdaad meespelen en Tika zou uit de buurt van Twan blijven. De wedstrijd kon beginnen. ZKC had echter andere plannen,
gewaarschuwd natuurlijk door ons resultaat tegen KZ. De E1 werd met 1-7 verslagen. De strafworpen werden wel een gelijkspel: 4-4.

e1 tegen zkc (1 van 10)

Gelijk met de E1 speelde de E2 tegen Swift. De E2 gaat steeds beter spelen. Ze moesten het vandaag wel doen zonder Pieter. Verder was het team met Luka, Michelle, aanvoerder Mos, Sam en Dounia compleet. De E2 speelde ook nu een goede wedstrijd en won die met ruime cijfers: 9-1. De strafworpen werden door Swift gewonnen met 4-5.

e2 tegen swift (1 van 18)

Na de Eetjes mochten de Effies spelen. Ze moesten nu tegen een koploper spelen. Dat is heel anders dan tegen ZKV. Er moest nu geknokt worden. De F1 begon met aanvoerder Olivier, Janna, Daniel en Luna. Sylvie, Joanie en Paul waren de eerste wissels. Het werd een hele spannende wedstrijd. We kwamen achter, gelijk, achter, gelijk, voor, gelijk, achter. Het verschil was steeds 1 doelpunt. Scoorde de een, dan was het snel weer gelijk. Tot het einde aan toe ging dat zo. Toen kwamen de Effies met 7-6 voor en dat werd de eindstand. Een hele spannende wedstrijd dus en dit keer wisten we met 1 punt verschil te winnen. De Effies moesten er dit keer wel voor knokken. De strafworpen werden ook door ons gewonnen. In de wedstrijd hadden we 5 spelers die gescoord hadden. Daniel wist bij de strafworpen als zesde speler ook te scoren.

f1 tegen roda (1 van 9)

Na de Effies de A1. Ze moesten tegen Phoenix en konden natuurlijk niet achterblijven bij de Effies. Bij hun was de ruststand 7-6. De A1 wist de wedstrijd uiteindelijk wel ruimer te winnen:13-9.

Na de A1 mocht de D2 spelen tegen Blauw Wit. Helaas zonder Zohara, maar gelukkig wel weer met Tuur. Ook hier een spannende wedstrijd. De D2 kwam voor, gelijk, achter, voor, gelijk, achter, gelijk. En toen was de wedstrijd alweer voorbij. Eindstand dus 3-3. De D2 gaat gelukkig steeds beter spelen.

d2 tegen blauw wit (1 van 21)

Na de D2 was het de beurt aan de D1. Ze zijn nog zonder punten in de zaal. Ze spelen nu natuurlijk wel in een hogere klasse. Hoe zou het vandaag gaan? De D1 moest tegen ZKC. Zonder Sacha, Zoë, Sam en Jannes waren er maar 7 spelers. Er waren maar 3 meisjes, maar Tuur wilde wel als dame invallen. Iets dat ZKC in de tweede helft ook maar deed; een jongen als dame laten spelen. De D1 was echter te sterk voor ZKC. Na rust liepen ze soms nog wel in, maar na het laatste fluitsignaal stond de D1 met 13-9 voor en dus de eerste overwinning en 2 punten als afsluiting van dit jaar voor de D1.

d1 tegen zkc (1 van 19)

Na de D1 mocht de C1 de dag afsluiten. Ze moesten tegen KZ en die hadden een aantal zeer grote spelers. In de eerste helft leken ze daar wel voordeel uit te halen. De C1 stond 4-6 achter met rust. Een uitgebreide peptalk volgde in de rust. Misschien wat extra krachtpillen. Het werkte wel, want de C1 kwam weer gelijk en voor en liep uit. KZ wist nog maar 1x te scoren, de C1 wist er nu 6 te maken en won dus met 10-7.