Sporting West C1 wint in de kou van Oranje Nassau

Wat is het kil, guur en fris! Allemaal waren we een beetje angstig voor het weer, deze thuiswedstrijd tegen Oranje Nassau. Toch kwam Bella ook heel vrolijk het veld op rennen, zij was namelijk jarig vandaag en werd 14 jaar. Bella, we wachten nog steeds op je traktatie. Dan de wedstrijd. Als coaches hadden we besloten het team iets meer los te laten, om ze zelf de oplossingen te laten verzinnen in het veld. Daar zijn ze inmiddels slim én goed genoeg voor. Het was heel leuk om te zien dat het team dit hartstikke goed deed, ondanks de soms striemde regen en bittere kou. Via snelle en mooie aanvallen ontstonden er volop kansen vanaf de eerste minuut, die gelukkig op den duur ook werden verzilverd. Bij rust was het al 4-0. In de tweede helft was Isabel uit de D2 gelukkig aanwezig om in te vallen en zij maakte ook meteen een prachtig doelpunt. Uiteindelijk hebben we Oranje Nassau met 9-1 verslagen. Een hele mooie uitslag en ik ben trots dat we met elkaar het de uitdagende omstandigheden konden weerstaan en opnieuw hebben gewonnen. We staan nu bovenaan. Goed gedaan, team!