De D1 uit in Houten tegen Victum

Zaterdag 6 april begon het veldseizoen echt voor de D1 met de competitiewedstrijd in Houten tegen Victum.

Een complete D1 ging daar heen.

Helaas was er een file op de A12 en was er 1 auto een beetje te laat. Zonder Yuziana, Tim en Soolan moesten we beginnen. Gelukkig waren er nog 9 en Ronja kreeg de eer de wissel te zijn.

Met Luc, Kathelijne als heer, Cato en Puck in de aanval en Amadou, Vera als heer, Nova en Leanne in de verdediging hadden we toch 8 spelers in het veld.

Het werd een leuke wedstrijd. Via Luc kwamen we op 0-1 en dat was de stand bij de eerste functie wissel. Ronja mocht erin voor Cato in het 2e kwart.

Nu meer doelpunten met Vera in de aanval. Victum kwam op 1-1. Maar Vera wist er 4 te scoren. De 1-2,1-3, 2-4 en 2-5.

De laatste auto was er nu ook en in het 3e kwart dus de nodige wissels. In de aanval zagen we nu Kathelijne, Tim, Puck en Cato. In de verdediging moesten Soolan, Amadou, Nova en Yuziana de boel dicht houden. En dat deden ze. Helaas deed de verdediging van Victum dat ook en zagen we geen doelpunten. Na 3 kwart dus nog steeds 2-5. Na 2 minuten moest Kathelijne nog vervangen worden door Ronja.

Weer wat wissels voor het laatste kwart. Leanne en Vera kwamen er weer in en mochten aanvallen samen met Soolan en Yuziana. In de verdediging zagen we Luc, Tim, Cato en Puck. Tot onze grote schrik stond Luc tegen een trefzekere heer. Een soort Vera dus. Vera wist nog 4-6 te scoren. Maar Victum (hun “Vera”dus) wist er nu 4 te scoren. Eindstand dus 6-6.