Zaterdag 3 februari: E1 en E2 teams van de week.

Dit keer gelijk maar 2 teams als team van de week. Beide teams zijn 4 tallen.

De E1 heeft 6 kinderen. Het team is vorig jaar gestart met korfballen. Het was een echt Zeeheldenteam. Chrissie is de “veteraan” in het team. Ze is begonnen als Kangoeroe en via de F1 in de E gekomen. Vorig seizoen waren Kris, Lieve en Liv nieuw bij de club gekomen. In het voorjaar zijn ze als E2 begonnen met competitie spelen. Dit seizoen werden ze E1 en is Tessel er bij gekomen. In de zaal kregen ze nog versterking van Fenne. De enige niet Zeeheld, maar al wel heel bekend bij de kinderen van de E1 en die hebben haar er ook echt bijgehaald. Op het veld werden ze kampioen en ook in de zaal spelen ze bovenin mee. Trainer/Coach is Tamara.

De E2 bestaat uit 5 kinderen. Ze speelden in de F al samen en ze zijn  samen als veld kampioen in de F dit seizoen doorgestroomd naar de E2. Daar hebben Alioune, Manu, Mats, Isa en Lynn het wel heel lastig. Ze zitten in een poule met allemaal hele/ veel te sterke teams. Hopelijk worden ze op het veld beter ingedeeld.

In de E2 zijn Alioune en Manu de “veteranen”. Zij zijn ook begonnen als Kangoeroes.

Tijdens het veld werden ze getraind door Molly, vanaf de zaal is Nikki de trainer/ coach.

Zaterdag 3 februari mogen ze samen schitteren als teams van de week.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie