Zaterdag 16 december moest de D1 naar onze buren in de Blauw Wit hal.

We komen elkaar regelmatig tegen, Vorig seizoen waren ze in de zaal veel sterker.

Op het veld was er nog weinig verschil. Nu tegen een nieuwe D2. Hoe zou het zijn gegaan?

Zonder Ronja en Soolan.

Maar met aanvoerder Vera, Puck, Luc en Tim in de aanval en dit keer “jongen” Yuziana, Amadou, Leanne en Kathelijne.

in de verdediging.

De start van de D1 was goed. Alleen duurde het even voor er werd gescoord. Vera wist uiteindelijk de 0-1 te maken en al snel werd het 0-2 door Luc. Blauw Wit kwam toen weer terug in de wedstrijd en de 1-2 was dan ook niet onverwacht.

De D1 werd weer wakker. Via Luc en daarna 2x Vera werd het 1-5. Bij 1-5 volgde de functie wissel.

Nu minder doelpunten. Beide verdedigingen wisten de boel goed dicht te houden. Alleen Amadou wist er 1x doorheen te glippen en zo

voor een 1-6 ruststand te zorgen.

In de tweede helft weer meer doelpunten. Vooral Vera was weer op dreef met de 1-7, 1-9, 1-11 en 1-12. Tussendoor ook nog 2x Puck. De 1-8 en 1-10. Blauw Wit was niet tegen dit geweld opgewassen.

In het laatste kwart weer hetzelfde beeld als in het 2e kwart. Er werd goed verdedigd en ook dit keer maar 1 doelpunt. De 1-13 werd gescoord door Leanne.

Een goede start van de komende winterslaap. Zaterdag 13 januari is de volgende wedstrijd. Thuis tegen Rhoda.