De E mocht als eerste een wedstrijd spelen. Dat deden ze tegen Blauw Wit.

De D speelde een klassieker: tegen Luto.

Hoe zou het zijn gegaan?

De E speelde dus als eerste een oefenwedstrijd in de zaal. Ze moesten tegen een gelegenheidsteam van Blauw Wit.

In de E zagen we Alioune, Manu, Mats en Lynn. Bij de tegenstander opvallend bekende spelers: Kris, Chrissie, Fenne en Jessie. Scheidsrechter was Molly.

Blauw Wit kwam nog wel op voorsprong: 0-1. Maar bij rust was het alweer 4-1. Eindstand werd 9-2 voor “onze” E.

oefenen e 281023 | Flickr

Na de E was het de beurt aan de D. De scheidsrechter bleef Molly.

De D moest het opnemen tegen Luto. Voor een groot aantal spelers was het de eerste keer dat ze in 2 vakken gingen spelen. Sommige waren nieuw, andere speelden nog in 1 vak.

Bij de D zagen we de eerste aanval met : als jongen Isabel en Alyssa, Madiya en Fardou. Verdedigen deden Alioune, Luc, Yuziana en Ronja.

Bij Luto ook opvallend bekende namen. In de aanval stonden Tim, Amadou, Kathelijne en Lynn. In de verdediging stonden als heer Ella en Misha samen met Olivia en Fenne.

In het eerste kwart gebeurde er niet veel. De D was constant in de aanval. Zonder te scoren helaas. Het verdedigingsvak had eigenlijk weinig te doen. Ze konden dus gezellig wat bij kletsen over de vakantie. Het eerste kwart bleef 0-0.

In het tweede kwart hopelijk wat meer spanning en doelpunten. Alioune werd vervangen door Mats.

Olivia wist in haar eerste wedstrijd te scoren: 0-1. De gelijkmaker viel nog voor rust door Yuziana.

In de tweede helft gelukkig meer doelpunten. Luto kwam via Kathelijne op 1-2.

De 1-3 werd gescoord in het laatste kwart door Fenne. Alioune was er weer ingekomen voor Mats. Luc wist de 2-3 te maken en tot slot was het via Alioune weer gelijk. Die 3-3 werd ook de einstand van deze klassieker.