Zaterdag 16 september moest de E1 thuis spelen tegen FIKS. Zonder Tamara en Chrissie.

Maar met Stacey.

Hoe zou dat zijn gegaan?

De E1 begon met Kris en Lieve als jongens en Liv en Tessel als meisje. Eerste wissel was Stacey.

In het begin was het nog wat af tasten. Het begon al aardig warm te worden en de spelers begonnen ook warm te draaien.

Fiks kwam op voorsprong. Maar via snelle uitvallen en doelpunten van Kris werd het vervolgens snel 4-1. Even een korte stop.

Na die korte stop kwam Stacey erin voor Liv. Stacey wist de score in het tweede kwart weer te openen.  De E1 denderde door. Via Lieve 6-1 en Kris de 7-1 en 8-1. Via 8-2 wist Tessel de 9-2 te maken, wat gelijk de ruststand was.

Na de rust mocht Tessel even aan de kant.

In de tweede helft liet Fiks zien goed naar de E1 te hebben gekeken. Via een aantal snelle aanvallen wisten zij ook regelmatig te scoren.

Lieve wist de 10-3 en de 11-7 te maken. Het 4e kwart begon zonder Kris, maar nu met Tessel als jongen. De 12-7 werd gescoord door Lieve. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gemaakt door Stacey: 13-8.

Een goede eerste helft en een sterker Fiks in de 2e helft.

De strafworpen werden met 2-1 gewonnen. Hier zagen we Lieve en Liv scoren.