Scheidsrechters seizoen 2022-2023

OP ZIJN BOERENFLUITJES

Over scheidsrechters, spelregels en meer.
We gaan de zaal weer in. De eerste veldhelft zit erop en we hebben goed gescoord, qua fluiten dan. Van de 35 wedstrijden die we moeten fluiten voor de Rompregeling, hebben we er 22 gefloten. Na de zaal nog 13 te gaan om geen boete te krijgen. We hoeven in elk geval niet te vrezen voor punten in mindering voor onze wedstrijdsport teams in veldseizoen 23-24. Het minimum van 21 wedstrijden hebben we nu al gehaald. Chapeau aan alle fluitisten!

De indeling voor het fluiten dit zaalseizoen is gereed. Komende week wordt de link met de aanwijzingen gedeeld. Het overzicht is groter dan voorheen, ALLE thuiswedstrijden met fluitisten staan erin. We willen graag meer spelers meenemen in de wereld van het fluiten. De toekomst van Sporting West zetten we in met leden die niet alleen spelen en trainen, maar zich ook op een ander vlak inzetten voor de vereniging. Hier wordt de vereniging “gelukkig” van . Een gelukkige vereniging leidt tot gelukkige leden en wij gunnen iedereen dit geluk!
Per wedstrijd staan er 2 spelers ingedeeld. Je kunt allebei een helft fluiten of samen de hele wedstrijd. Hierbij zijn we uit gegaan van de indeling van de teams op het veld. Mogelijk wijzigt dit in de zaal en dan wordt ook het schema hier nog op aangepast. Ook de spelers van de A1 en A2 zijn aangewezen om de D1 en de D2 te fluiten.
Daarnaast hebben we voor de wedstrijden van SW2 en SW3 onze ervaren scheidsrechters ingedeeld als backup. Mocht de KNKV niemand aanwijzen, dan worden deze wedstrijden gefloten door ervaren scheidsrechters. In het schema zijn deze velden blauw gemaakt. Iedereen die daar staat is geinformeerd en heeft positief gereageerd. Daar zijn we heel blij mee.
Fluitjes en stopwatch-horloge liggen in een aparte bak in het ballenhok, daar kun je zo bij. Voor vragen kun je altijd bij mij of Irma terecht.
Iedereen heel veel succes!

Klik hier voor de indeling:

Meer over de spelregels vind je hier:

Agnes en dit keer ook Irma

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie