Bericht van de Gemeente Amsterdam Sportpunt

Beste sportliefhebber,

De Tweede Kamer heeft ingestemd met de invoering van een avondklok, die ingaat op zaterdag 23 januari. De avondklok geldt van 21.00 tot 04.30 uur en duurt tot en met dinsdag 9 februari. Met de avondklok en de andere nieuwe regels wil het kabinet de verspreiding van het coronavirus verder terugdringen, ook vanwege de nieuwe varianten van het virus. De avondklok heeft ook impact op de organisatie van wedstrijden en trainingen.

In deze mail krijgt u informatie over de gevolgen van de avondklok voor het gebruik van Amsterdamse sportlocaties.

Binnensportaccommodaties blijven gesloten

Omdat binnen sporten niet is toegestaan blijven alle binnensportaccommodaties en binnenzwembaden gesloten.

Buitensporten tot 21.00 uur

Buiten sporten is toegestaan onder bepaalde voorwaarden en tot maximaal 21.00 uur. Als sportaanbieder dient u ervoor te zorgen dat trainingen en wedstrijden op tijd stoppen zodat sporters voor ingang van de avondklok thuis zijn. Na 21.00 uur mag er niemand meer op het complex zijn.

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie