KNKV Update corona

UPDATE 7 mei 12.30 uur
Woensdag 6 mei heeft het kabinet de maatregelen in de strijd tegen het coronavirus verlengd en voor een deel versoepeld. Het KNKV heeft momenteel contact met NOC*NSF en het RIVM, die gezamenlijk werken aan een algemeen sportprotocol. Aan de hand van dit protocol, dat voor of in het weekend verschijnt, komt het KNKV zo spoedig mogelijk met een (update van het) korfbalspecifiek protocol, waarin duidelijk wordt op welke manier korfballers van negentien jaar en ouder vanaf 11 mei mogen trainen. Op de door het kabinet geschetste gewenste situatie vanaf 1 september kan het KNKV pas in een later stadium ingaan, gezien het voorbehoud dat hier nog aan verbonden is.

Toevoeging bestuur

Gisteren heeft Minister President Rutte bekend gemaakt dat buitensporten weer mogelijk is. Dit betekent dat ook bij ons weer gesport mag worden door iedereen. Wij zijn in afwachting van het protocol van de knkv waarna wij kunnen vaststellen hoe en vanaf wanneer iedereen weer bij ons kan komen trainen. Wij informeren jullie hierover zsm. Tot die tijd is het niet toegestaan om op ons veld te trainen als je 19 jaar of ouder bent. We vragen dus nog even geduld.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord