Zaterdag 21 september met de E2 en de D2

Zaterdag 21 september moest de E2 tegen Rapid en de D2 tegen Fluks.

Zaterdag speelde de E2 opnieuw tegen een tegenstander uit Haarlem. Dit keer Rapid. Geoffrey was nu de aanvoerder. Samen met Keano, Alicia en Alyssa mocht hij aan de wedstrijd beginnen. Jip was de eerste wissel. Het werd een leuke wedstrijd. Beide teams waren wel aan elkaar gewaagd. Zeker in de eerste helft. Helaas werd er toen niet veel gescoord. Beide teams wisten goed te verdedigen. In het tweede kwart was Jip erin gekomen voor Keano en hij wist het eerste punt te scoren. Die 1-0 werd ook de ruststand. In de tweede helft werd de e2 toch wat sterker, wat resulteerde in de 2-0 door Keano. Alicia had in de eerste helft een paar goede kansen gehad, maar mocht nu even uitrusten. In het laatste kwart kwam ze er weer in voor Alyssa. Geoffrey was in de tweede helft tot meisje gebombardeerd. Het laatste kwart begon met 2-0. Nu wist Alicia toch te scoren. Daarna ging het eigenlijk steeds beter. Keano wist de 4-0 en 5-0 te scoren en dat werd de eindstand. De strafworpen werd een gelijkspel:2-2.

e2 thuis tegen rapid 190921 (1)

Na de E2 mocht de D2 spelen tegen Fluks.

Gabriël was dit keer de aanvoerder, Samen met Oscar, Manuel en Philip begon hij aan de wedstrijd. Abel was de eerste wissel.

Veel doelpunten in de eerste helft. Fluks opende de score, maar via Manuel en Gabriël werd het 2-1. Het eerste kwart eindigde in 2-2. In het tweede kwart ging Philip naar de kant. Manuel wist snel de 3-2 te scoren, gevolgd door de 4-2 van Gabriël. Toen kwam Fluks weer terug tot 4-4. Opnieuw een voorsprong via Manuel. Maar Fluks kwam weer terug en liep uit tot 5-7. Dat werd ook de ruststand. Na de rust werd er minder gescoord. We kwamen via Manuel terug tot 6-7. Maar voor meer doelpunten moesten we toch tot het laatste kwart wachten. Helaas waren die doelpunten alleen voor Fluks. Verdedigd werd er helaas niet meer en het scoren lukte niet meer. Het werd zo toch een te ruime nederlaag:6-11.