De D3 uit tegen WWSV

Dinsdagavond 12 maart moest de D3 inhalen tegen WWSV in Purmerend. In de nieuwe Sporhal de Beuk. We moesten om 18 uur spelen. Maar wat was het druk op de weg. Precies om 18 uur kwamen we aan. Gelukkig konden we nog wel even inschieten.

Noor en Julian waren er niet bij. Invallers waren Jinne en Jairo. Yanoah was na zijn blessure ook weer van de partij.

We begonnen met in de aanval Paul,Olivier,Fionnuir en Irma, In de verdediging stonden Joanie, Emily, Jairo en Yanoah. Jinne was de eerste wissel.

Het eerste kwart was best wel spannend. Kansjes waren er aan beide kanten, maar er werd ook goed verdedigd door beide partijen. Na 12,5 minuten was er nog niet gescoord.

In het tweede kwart kwam Jinne erin voor Jairo. De eerste echte kans was voor Emily, maar helaas nog geen doelpunt. Helaas viel die uiteindelijk wel aan de andere kant. Bijna was het weer gelijk toen Emily onjuist werd verdedigd. De strafworp werd helaas gemist. WWSV wist daarna 2x te scoren, voordat Yanoah de 3-1 en ruststand op het scorebord liet noteren.

Na de rust mocht Yanoah weer op krachten komen. WWSV werd toen wel iets sterker. Fionnuir wist de 4-2 te scoren, maar WWSV liep uit naar 6-2.

In het laatste kwart weer een gelijk spel. Yanoah was er in gekomen voor Paul. Net als in het eerste kwart werd er niet meer gescoord.