De D2 uit tegen KIOS

Zaterdag 6 oktober moesten de meiden van de D2 naar Nieuw Vennep om tegen KIOS te spelen.

Als kampioenen gingen we erheen. Wat kon ons gebeuren, vorige keer hadden we toch met 21-1 gewonnen?

KIOS gaat natuurlijk ook beter spelen. En een schoolkamp en niet trainen is niet echt een goede voorbereiding.

d2 uit tegen kios 181006 (1)

Janna had woensdag als enige getraind bij de C1 en werd dus de aanvoerder. Ze speelde eerst samen met Lotus als jongen. Aya was de eerste wissel. De eerste kansen waren voor ons, maar het eerste doelpunt voor KIOS. Gelukkig wist Farah weer te scoren, maar nog in het eerste kwart wist KIOS alweer te scoren. Na 10 minuten dus 2-1 achter en de wissel Lotte/ Aya. KIOS was goed op schot in dat tweede kwart. Een paar uitbraken en goede aanvallen leverde hun een 5-1 voorsprong op. Lotus maakte 5-2, maar de rust werd bereikt met een 6-2 achterstand. Farah ging er na de rust uit voor Lotte en Aya werd even omgetoverd tot jongen. Tactiek? Of werden de meiden nu wakker? De tweede helft ging een stuk beter. Aya wist de 6-3 te scoren. KIOS maakte er nog 7-3 van, maar toen was het de beurt aan onze meiden. Lotte met 7-4,7-5,7-6, Lotus met de gelijk maker en nog in het derde kwart de voorsprong door Aya. Nu volhouden in het laatste kwart. Nog wat aanwijzingen en daar gingen ze weer. Lotte 7-9,Aya 7-10 en 7-11 en Farah sloot af met de 7-12 en de 7-13. Weer een wat matte eerste helft afgesloten met een goede tweede helft.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie