Oefenwedstrijden 1 en 4 november.

Woensdag 1 november begon het zaalseizoen met een oefenwedstrijd van de C1. Ze moesten tegen Blauw Wit spelen. De C1 van Blauw Wit bleek nog wat te sterk te zijn. Via een 0-5 ruststand werd het helaas een 0-13 nederlaag. Voor trainers Jef en Joost is er dus nog wel wat werk te doen.

Zaterdag 4 november was er een vol programma. De B1 ging naar Zaandam om daar tegen ZKC te spelen. Het werd een leuke wedstrijd waarin de B1 goed speelde, maar toch nog iets te kort kwam.

In de van Hogendorphal waren vanaf 9 uur al wedstrijden.

d2 tegen bw 171104 (2)

De D2 mocht de dag beginnen tegen Blauw Wit. In dit team zagen we het debuut van Amy. Ze speelde haar eerste echte wedstrijd. Aya was helaas ziek, maar gelukkig konden we ook nu weer op Sylvie rekenen. De D2 speelde vandaag ook in de nieuwe vaste vakken. Aanvoerder was Farah en samen met Lotte, Ella en Luna begon ze in de aanval. In de verdediging zagen we Lotus,Janna, Sylvie en Amy. Het werd een spannende wedstrijd. Beide ploegen waren aan elkaar gewaagd. Het ontbrak echter een beetje aan doelpunten. Na een kwart was de stand nog 0-0. Vlak voor rust het eerste doelpunt, helaas voor Blauw Wit. Ook vlak na de rust weer een doelpunt van Blauw Wit. Maar vlak voor het einde wist onze Lotus de eer te redden met het laatste doelpunt van deze wedstrijd.

Na de D2 de E1 en E2. De E1 moest tegen VZOD. Zonder Noor, maar ook hier een debutant. Yanoah mocht met de E1 meespelen. Ook hier weer een spannende wedstrijd met gelukkig wel wat meer doelpunten. De E1 wist de wedstrijd met 7-5 te winnen.

De E2 had het een stuk moeilijker. Tegenstander Blauw Wit was veel sterker en wist ook aardig wat te scoren. Daniel redde de eer nog vlak voor tijd:1-11.

Ondertussen moest er nog wat geregeld worden: de tegenstander van de B2 had zich afgemeld. Wat nu?

Snel werd de B2 van Blauw Wit opgetrommeld, zou het lukken?

Na de E mocht de D1 opdraven. Ze moesten tegen de D2 van Blauw Wit. Tijdens de veldcompetitie waren beide ploegen elkaar al 2x tegen gekomen. Dat leverde 2 spannende wedstrijden op met een gelijk spel (7-7) en een kleine nederlaag (8-6). Dus steeds 14 doelpunten. Ook nu werd het een spannende wedstrijd. Lang bleef het 0-0. Daarna kwam Blauw Wit langzaam op schot. Helaas bleef de D1 wat langer droog staan. Pas bij 0-5 was het vizier bij de D1 ook weer op scherp gezet en werd er ook gescoord. Met 15 doelpunten werd er zelfs 1x meer gescoord dan op het veld, alleen werd er nu met 5-10 verloren. Zondag 12 november is de D1 team van de week!

Na de D1 was het de beurt aan de C2. Hier mocht Romy haar wedstrijd debuut maken. En dat valt niet mee als het al in een C team is. Andere kunnen al zoveel meer, maar met wat meer ervaring gaat dat vast wel lukken.

De C2 moest tegen Tempo. Een ploeg die al wat ouder leek en ook al beter speelde. Dit keer werd er nog ruim verloren, maar wat voor Romy geld kun je natuurlijk voor de hele C2 zeggen.

De A1 had een bijzondere tegenstander. Avanti komen we niet zo vaak tegen, maar vandaag was dit de tegenstander. Het begin was indrukwekkend. Heel snel 1-0, nog sneller een antwoord: 1-1. Toen liep de A1 uit naar 3-1, maar na de functiewissel al weer snel 3-2. Toen stopte het even bij Avanti en liep de A1 uit. In de tweede helft ging het opeens wel erg snel en leek elke bal er wel in te gaan. Zo kon de A1 in een hele goede wedstrijd uitlopen naar 30-11.

Ja, en toen dus de B2. Welke tegenstander zouden ze krijgen?

Het was gelukt. Blauw Wit B2 was compleet in de hal. De B2 bleek wel veel te sterk. Er werd namelijk heel goed gespeeld. Veel mooie aanvallen en ook veel doelpunten. Met liefst 19-4 werd er gewonnen.

Tot slot mocht de A2 spelen. Ze moesten tegen Groen Geel en dit werd toch weer een spannende wedstrijd. De A2 kwam voor, bleef voor tot 6-4 en toen kwam de spanning weer helemaal terug. Het werd weer gelijk:6-6. Maar gelukkig weer een voorsprong en die konden ze vast houden. De eindstand werd 11-9.

Zaterdag 11 november is er nog 1 oefenwedstrijd: De C2 neemt het om 9 uur op tegen Swift. In de van Hogendorphal.