Een regenachtige dag met dit keer de E1 en de C2.

c2 uit tegen furore 171007 (3)

Als eerste mocht de E1 in Haarlem spelen tegen Rapid.

Zonder coach Molly, maar met aanvoerder Noor, Emily, Fionnuir,Joanie, Paul en Olivier.

In de stromende regen kwamen we aan. Even inschieten om warm te worden leek vandaag niet te kloppen. Eerder afkoelen in de regen en wind. Om 10 uur nog geen scheidsrechter. Was bleef hij? Gelukkig een ander gevonden en om 10.15 uur konden we beginnen in de regen en wind. Joanie en Olivier waren de eerste wissels. Kansen kregen we genoeg, vooral Paul wist veel doorloopballen te maken. Een strafworp werd nog gemist en toen wist Rapid snel 2x te scoren. Dat was de stand na een kwart. In het tweede kwart weer kansen, maar alleen Rapid wist te scoren. In de tweede helft wind mee, maar nog wel regen. Weer heel veel kansen. Helaas maar 2 doelpunten. In het derde en vierde kwart wist Olivier te scoren. Eigenlijk werd er wel goed gespeeld. Zeker in de tweede helft waren we veel in de aanval en hadden genoeg kansen. Het ontbrak aan scherpte bij het scoren.

Na de E1 de C2.

Hetzelfde verhaal wat betreft het weer. We kwamen in de regen, speelde in de regen en gingen weer weg in de regen. En met een harde wind, was het dus ook nog koud.

De C2 begon met aanvoerder Isabelle, Luar,Carice en Agata in de aanval, Niamh, Ella, Tika en Noëmie mochten verdedigen.

Heel lang bleef het 0-0. Geen van de teams wist echt een kans te creëren. De bal was nat, glad en zwaar. Het veld was glad, dus echt goed viel er niet te korfballen. Furore kreeg nog een strafworp, maar die werd gemist. Met nog 5 minuten voor rust leek het 0-0 te blijven. Maar helaas wist Furore toen toch 2x te scoren. De ruststand werd 2-0. Na de rust eigenlijk hetzelfde beeld. Heel lang werd er niet gescoord. Pas nadat de scheidsrechter de laatste minuut had aangegeven werd er weer gescoord, door Furore. Eindstand dus 3-0. Snel naar binnen en omkleden. Als verrassing was er nog patat voor de spelers,