Zaterdag 8 april 2017

Vandaag begonnen we met de F1 tegen Swift, hierna mocht ook de E1 tegen Swift. Gelijk met de E1 speelde de D2 tegen Furore. Als slot de D1 tegen KZ.

De F1 mocht al vroeg beginnen. Om 9.30 begon de wedstrijd tegen Swift. Lasse, Tess, Rixt en Irma begonnen. Daniel en Gabriel waren de eerste wissels. Swift opende de score. Lasse wist weer gelijk te maken, Hierna kwam Swift steeds op voorsprong, maar meer dan 2 doelpunten verschil werd het niet. Steeds kwamen we weer terug. Irma 2-3, Lasse weer 3-4, Daniel 4-4 en 5-6. Die 5-6 werd ook de ruststand. De F1 speelde dit keer goed samen en over. Zo konden we steeds weer aanvallen. Ook werd er weer goed verdedigd. Na de rust weer voorsprong voor Swift. Lasse had nog wel 6-6 gescoord. Zou die superspeler nodig zijn vandaag? Irma scoorde de 7-8 en 8-8. Weer gelijk dus. Maar dit keer kwam de F1 op voorsprong. Lasse met 9-8, Daniel met de 10-8,11-9 en 12-9. Er werd weer veel gescoord, want ook Swift kwam aan 10 doelpunten. De Eindstand van deze spannende wedstrijd werd 12-10 voor de F1. Beide teams hadden gevochten als leeuwen. Bij de strafworpen zag je dat wel terug. Daar werden maar 2 doelpunten gemaakt. Wel eerlijk verdeeld:1-1

f1 tegen swift 170408 (1)

Na de F1 mocht de E1 tegen Swift spelen. Ook hier weer veel doelpunten. Ook hier winst voor Sporting West met zelfs een doelpunt meer dan de Effies:13-8

e1 tegen swift 170408 (1)

Gelijk met de E1 speelde een complete D2 tegen Furore. Vorige week wist de D2 voor het eerst te winnen en dat smaakt natuurlijk naar meer. Furore werd daar het slachtoffer van, want de D2 wist ruim te winnen: 5-1.

d2 tegen furore 170408 (1)

Na de D2 speelde de D1 tegen KZ. Ze kwamen met 2-0 voor. KZ kwam daarna terug en gelijk: 2-2. Maar hierna kwam de D1 pas los. De rust werd met 5-2 bereikt en daarna ging de D1 vlot verder met scoren om uiteindelijk met liefst 14-2 te winnen.