Zaterdag 26 november

Vandaag speelden de E2 en E3 als eerste en tegelijk hun wedstrijd in de van Hogendorphal. Na de E2 en E3 was het de beurt aan de D2.

De E2 moest tegen stadsgenoot Oranje Nassau. Sylvie en Farah waren de eerste wissels. In het veld stonden aanvoerder Luna, Lotte en als “jongen” Lotus en Janna. Oranje Nassau was het eerste kwart wat sterker dan onze E2. We kregen wel de eerste kansen, maar Oranje Nassau wist 2x te scoren. Na een kwart kwamen Sylvie en Farah in het veld. Drie doelpunten van Sylvie brachten de E2 op voorsprong. De ruststand werd dus een 3-2 voorsprong. In het derde kwart werd er niet gescoord, zodat het nog een spannend laatste kwart werd. Oranje Nassau kwam bij de eerste aanval al gelijk. Maar gelukkig wisten we ook weer te scoren en via 4-3,4-4 en 5-4 werd er toch gewonnen.

161126 e2 tegen on (1)-6

De E3 speelde de topper tegen SDO. Joanie was er niet bij en Fionnuir was de eerste wissel. Aan de scores was te zien dat hier twee topteams in het veld stonden. Althans in aanvallend opzicht. De rust was namelijk al 6-6. Aan het einde van de wedstrijd was de stand nog steeds gelijk: 10-10. Beide teams dus een 10. Beide teams hadden geknokt voor een goed resultaat en veel gescoord. Bij de strafworpen was de scherpte wel een beetje weg. SDO wist die met 1-2 te winnen.

161126 e3 tegen sdo (1)-2

Na de E2 en E3 mocht de D2 spelen tegen OVVO. De D2 was compleet, dus was het even puzzelen om tot een goede opstelling te komen. Maar die werd gevonden. Aanvoerder Britt mocht samen met Noëmie, Isabelle en Chaim in de aanval beginnen. Twan, Tika, Ella en Lisa begonnen met verdedigen.

Agata en Lola waren de eerste wissels.

De beide teams waren aardig aan elkaar gewaagd. OVVO was wat scherper met scoren en de D2 leek zo af en toe wat tam. Na een kwart stond OVVO met 0-2 voor. In het tweede kwart kwam daar een doelpunt bij, zodat de ruststand 0-3 werd. In de rust kwamen Agata en Lola erin voor Ella en Britt. In het derde kwart ook weer 1 doelpunt en helaas weer voor OVVO. Het laatste kwart begon dus met 0-4. Een doelpunt voor de D2 zou toch ook wel verdiend zijn en gelukkig wist Lisa de 1-4 te maken. OVVO werd toen ook weer wakker en liep toen uit naar 1-6. Maar het laatste punt was voor de D2. Twan wist dat doelpunt te scoren. De overwinning van OVVO was wel verdiend. Ze waren net wat scherper met scoren, maar het verschil van 4 doelpunten was niet helemaal naar verhouding wat het spel betreft.