Zaterdag 19 november

Vandaag met de E2 die uit tegen OKV moest en de F1 die thuis tegen KIOS moest spelen en wat sfeerbeelden van de E3 tegen Furore.

De E2 moest al vroeg spelen. Ze moesten uit tegen OKV. Het team waartegen we ook de oefenwedstrijd hadden gespeeld en met veel doelpunten verloren. Dit keer dus uit en in de reserveshirts. Zou dat schelen?

Eerste reserve was Janna. We begonnen met Aanvoerder Lotte, Lotus en als “jongen” Sylvie en Farah.

Er werd dit keer een stuk beter verdedigd door beide teams. Het duurde dan ook vrij lang voordat er werd gescoord. OKV wist de score te openen en dat bleef tot de rust ook het enige doelpunt. In de tweede helft mocht Lotte even naar de kant. De E2 kreeg meer kansen en met een doorloopbal wist Janna de gelijkmaker te scoren. Niet lang daarna wist dezelfde Janna met een schot de E2 op voorsprong te schieten. Maar OKV kwam ook meteen weer gelijk. De 2-3 was weer een doorloopbal van dit keer Sylvie. Zouden we gaan winnen? Maar OKV kwam weer gelijk: 3-3. Maar het laatste punt was toch voor ons. Opnieuw een doorloopbal van Sylvie en zo wonnen we dus de eerste zaalwedstrijd met 3-4. De strafworpen waren ook voor de E2: 0-2.

De E2 wist dit keer heel goed te verdedigen. Ook het overspelen ging heel goed. Eigenlijk een hele goede wedstrijd en verdiend gewonnen met goede doelpunten.

Na de E2 moest de F1 spelen. In de eigen hal en gelijk met de E3. Rixt was ziek. Maar met aanvoerder Tess, Irma, Lasse, Gabriël en Daniël hadden we toch weer 5 spelers. Daniel was de eerste wissel.

De F1 moest tegen KIOS en kwam snel met 0-2 achter. Doelpunten van gabriël en Irma bracht de stand weer gelijk. KIOS wist toen weer 2x te scoren en met 2-4 was het eerste kwart voorbij. In het tweede kwart kwam Daniël erin voor Gabriël. Twee doelpunten van Irma bracht de stand weer gelijk, maar toch werd het voor rust weer 4-5. Tess moest geblesseerd even naar de kant in de tweede helft. We speelden nu met 3 jongens en Irma. Irma scoorde de 6-5, nadat Daniël voor de 5-5 had gezorgd en hij wist zelfs de 7-5 te scoren. Het laatste kwart begonnen we dus met een voorsprong en met Tess die erin kwam voor Lasse. Lasse was in het derde kwart een paar maal heel kansrijk, maar helaas blijft hij nog even zonder doelpunt. Het laatste kwart werden 10 moeilijke minuten. Via Irma kwamen we op 8-5 en mocht KIOS een superspeler inbrengen. Die was succesvol en met 8-6 mocht hij er weer uit. Daniel zorgde echter met zijn 9-6 ervoor dat de superspeler er weer in mocht. En ook nu wist KIOS weer te scoren. Daarna werd het nog heel spannend. KIOS kreeg heel veel kansen en het verdedigen werd steeds zwaarder. Gelukkig voor ons gingen al die schoten er niet in. Gewonnen dus met 9-7. De strafworpen werden 1-1.