De F2 tegen en bij VZOD

De F2 speelde zijn tweede wedstrijd als team in Kudelstaart tegen VZOD.

f2 uit tegen vzod 160409 (1)

Rixt was er vandaag niet bij. We kregen versterking van twee Kangoeroes die dus vandaag hun debuut mochten maken in de F2: Tess en Gabriel. Samen met aanvoerder Emily, Fionnuir, Noor en Lasse mochten ze aantreden tegen VZOD.

VZOD had de vorige wedstrijd met 23-7 verloren. We hadden dus goede hoop op een goed resultaat. Die bleef er ook wel lang. Na 10 minuten stonden we wel 2-0 achter, maar waren zeker niet minder. In het tweede kwart waren Lasse en Fionnuir de wissels. Al snel moest Fionnuir er in als super speler. VZOD werd nu wel sterker. Bij 5-0 wisten we ons een hele goede aanval te belonen met een doelpunt van Noor. Dat werd ook de ruststand. VZOD werd echter steeds sterker en voor ons werd het steeds moeilijker, ondanks de inzet en de superspeler. VZOD wist steeds makkelijker te scoren, terwijl onze goede kansen er maar niet in wilde. Via 11-1 werd het uiteindelijk 17-1 voor VZOD. Een ruime nederlaag dus. De strafworpen waren spannender, maar ook die werden met 1-0 verloren. Komende week maar weer hard trainen en dan wacht volgende week al weer de return tegen VZOD in ons mooie Westerpark.