Zaterdag 5 december

Vandaag viert iedereen Sinterklaas. Het stormt, dus de Sint en zijn Pieten moeten wel opletten als ze over de daken lopen.
De F1 moest naar Zaandam om tegen ZKV te spelen. Wij zouden niet voor Sinterklaas spelen, maar het wel laten stormen. Zeker na de vorige wedstrijd tegen ADOS, die in een thriller eindigde en nipt verloren werd. We moesten het echter wel zonder Joanie en Daniel doen. Maar we hadden gelukkig een goede vervanger. Zoals wel vaker in de F1 hadden we vandaag een debutant in het team. Tess mocht haar eerste echte wedstrijd spelen. Ze mocht gelijk beginnen samen met aanvoerder Janna, Luna en Olivier. Paul en Sylvie waren de eerste reserves. We kwamen snel op 0-1, maar het werd ook weer snel gelijk. Hierna liepen we al snel uit. In het tweede kwart kwamen Paul en Sylvie er in voor Luna en Olivier. Tess bleef dus nog even staan. We liepen echter steeds verder uit. Tess kreeg ook steeds vaker de bal. Bij rust was de voorsprong al heel groot. Nu mocht Janna er uit en ook Tess wilde wel even uitrusten. Uiteindelijk werd de wedstrijd heel ruim gewonnen met 3-25. Janna bleek na het tellen van en door de doelpuntenmakers de topscorer te zijn geworden. De strafworpen werden 1-1.
Volgende week zijn we vrij en dan volgt 19 december de laatste wedstrijd voor dit jaar thuis tegen Roda.

f1 uittegen zkv 151205 (1)

Na de wedstrijd gingen we nog even kijken bij de D1. Die moesten bij en tegen KZ spelen. Toen we de zaal inkwamen zagen we een vak met Johann, Sam, Louis en Lisa aanvallen, terwijl Lesedi, Lucius, Zoë, en Simon stonden te verdedigen. De stand was 3-2. Het was toen wel even schrikken, want we zagen KZ opeens uitlopen naar 7-2. Dat was niet de bedoeling van ons bezoek. Gelukkig rust. Na de rust zagen we Sacha, Jannes en Janne in de aanval. De eerste aanval was raak en we kwamen op voorsprong in de tweede helft. De tweede helft werd een stuk spannender. We kwamen voor, gelijk en helaas aan het einde achter met 7-6. Opgeteld over beide helften dus een 14-8 nederlaag.