Corona richtlijnen bezoekers

Beste bezoeker van Sporting West/Bonarius.com

Zoals je weet hebben wij allemaal nog steeds te maken met de maatregelen die moeten worden genomen in verband met de corona richtlijnen.

Omdat wij jullie graag als bezoeker/speler verwelkomen informeren we je vooraf over de regels op ons complex.

Naast de regels vanuit de Rijksoverheid (geen bezoek bij ziekte, hoesten en niesen in de elleboog, geen handenschudden en 1,5 meter afstand (buiten het veld)) willen wij alle spelers vragen om voorafgaand aan de wedstrijd de handen te wassen in de kleedkamers en gebruik te maken van de desinfectie spray bij het betreden van het veld.

Onze kleedkamers zijn tijdens wedstrijden geopend, maar daar dient wel de 1,5 meter richtlijn in acht te worden genomen. Daarnaast het verzoek om de ruimte netjes achter te laten na gebruik.

Om eventueel contactonderzoek van de GGD makkelijk te maken vragen wij ook om jezelf en/of je team in te schrijven via onze Check-In pagina. Deze check-in is ook aangeraden voor supporters en stafleden.

Met deze maatregelen hopen wij goed invulling te geven aan de richtlijnen vanuit de overheid en wensen we jou een fijne tijd bij onze vereniging.

Namens het bestuur van Sporting West/Bonarius.com dank voor je medewerking.

Vragen? Mail naar: info@sportingwest.com

Belangrijkste maatregelen

Corona Check-In

Vragen?