Nieuw lid!

Aanstormend talent Mauro de With kiest voor overstap van KZ/Thermo4U naar Sporting West/Bonarius.comMauro is 18 jaar oud, volgt een mbo-opleiding tot verpleegkundige en is werkzaam in de Vomar. Hij stapt over na zijn hele leven bij KZ/Thermo4U gespeeld te hebben. Dit jaar spelend in de A2, maar hij is ook veel in eerste teams uitgekomen. In de B1 speelde hij zelfs de zaalfinale enkele jaren terug. Mauro is een gedreven speler, legt veel energie in zowel aanvallen als verdedigen en hij is erg explosief. De keuze voor Sporting West/Bonarius.com is gericht op zijn sportieve toekomst. Hij wil zich graag ontwikkelen als speler en ziet onze selectie als de plek om dit te doen. Een nieuwe uitdaging wil hij graag bij ons aangaan en hoopt het hoogst haalbare uit de club en zichzelf te krijgen. Hij kijkt ernaar uit om nieuwe vrienden te maken in de club, maar wil ook graag veel promoties/kampioenschappen met de selectie binnenslepen.
Ter afsluiting, zoals iedereen gewend is… hij is nog vrijgezel…

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie