D2 uit tegen Badhoevedorp

Dinsdag 16 mei was de inhaalwedstrijd van de D2 in Badhoevedorp tegen Sporting Badhoevedorp.

Zonder Soolan. Ashley mocht als invaller haar debuut maken in de D.

Hoe zou het gaan na de spannende wedstrijd van afgelopen zaterdag tegen Blauw Wit.

De spelers van Badhoevedorp waren allemaal een stuk groter dan onze D2 spelers. Dat was wel even schrikken.

De D2 begon met aanvoerder Vera als heer, Amadou, Leanne en Ashley in de aanval. In de verdediging zagen Kathelijne als heer, Luc, Puck en Yuziana.

In het eerste kwart waren de verdedigers waarschijnlijk nog onder de indruk van die grote tegenstanders. Die wisten dan ook maximaal te scoren. Het eerste kwart werd afgesloten met een 6-0 stand. We hadden wel kansen, een vrije bal en nog wat pogingen. Maar in het 2e kwart wisten we ons beter te weren. Dit keer wist Badhoevedorp maar 1x te scoren. Helaas ging onze strafworp mis. De rust werd met 7-0 bereikt. Zou hun eerste aanval er weer op los scoren?

Nee, dit keer was de D2 gewaarschuwd. Er werd goed verdedigd en Badhoevedorp wist ook dit kwart maar 1x te scoren. Ook wij waren nu veel meer in de aanval. Na 3 kwart dus 8-0. In het laatste kwart werd er niet meer gescoord. De eindstand werd dus 8-0.

Na de valse start werd het geduren de wedstrijd steeds meer een echte wedstrijd. Jammer dat we niet wisten te scoren.