oefenwedstrijden D2 en A2

Zaterdag 15 april waren de oefenwedstrijden voor het veldseizoen. De D2, D1 en A2 moesten thuis spelen.

De D2 moest tegen KVA spelen. Een bekende tegenstander. De vorige 2 keer in de zaal waren we steeds met 7 spelers. Toen kregen we hulp van KVA.

Nu waren we compleet en moesten het zelf zien te redden.

Het werd een leuke wedstrijd, waarin de ploegen wel aan elkaar gewaagd waren. Sacha was de scheidsrechter.

De D2 begon met aanvoerder en als heer spelende Vera, Amadou, Yuziana en Kathelijne in de aanval. In de verdediging zagen we Luc, Soolan, Puck en Leanne starten.

In het eerste kwart werd er niet gescoord. Dus begonnen we het tweede kwart ook gewoon met 0-0.

In het tweede kwart wel doelpunten.Luc met de 1-0 en Leanne met de 2-1. Dat werd de russtand. Na de rust kwam KVA weer gelijk.

Het laatste kwart begon met 2-2. Met de nodige kansen voor de D2. We wisten echter niet te scoren. KVA gaf  nog niet op en nu kregen zij de kansen, waarvan ze er 2 wisten te benutten. Zo kwamen we toch eigenlijk ook wel verrassend 2-4 achter. Maar ook wij gaven niet op en de wedstrijd kantelde nu weer in ons voordeel. Met 2 doelpunten van Luc werd het 4-4. De eindstand.

d2 oefenen tegen kva 150423 | Flickr

De A2 was het laatste team dat mocht aantreden tegen AW DTV.

Met een inval coach, dat wel. Scheidsrechter was Joost.

Mos was niet helemaal fit en begon als wissel.

We begonnen met Lola als heer, Julius, Carice en Sacha in de aanval. In de verdediging stonden Caspian, Chaim, Michelle en Sylvie.

Het werd een leuke wedstrijd. AW wist als eerste te scoren, maar Lola wist snel weer de 1-1 te maken. De A2 kwam eigenlijk steeds een punt voor. Chaim met de 2-1, Sacha met de 3-2 wat de russtand werd. In de 2e helft zagen we Mos voor Lola.

Michelle wist de 4-3 te scoren en met de 5-3 wist ze de voorsprong wat te vergroten. Via Sacha werd het zelfs 6-3. En toen begon AW ook weer te scoren. na de 6-4 wist Chaim de 7-4 te maken. En na 7-5 was het Carice met de 8-5. Laatste punt was voor AW DTV: 8-6.