E2 uit tegen KVA

Vrijdag 13 januari speelde de E2 in Amstelveen een echte oefenwedstrijd tegen KVA E3.

Voor de E2 is dat hun 2e wedstrijd. Het is een nieuw ploegje en ze spelen nog geen competitie.

Hun eerste wedstrijd was bij en tegen Blauw Wit. Nu dus in Amstelveen tegen KVA.

Helaas was Stevania ziek, maar ze werd goed vervangen.

Misha uit de E1 en Alioune uit de F1 kwamen de E2 versterken. Van de E2 waren Liv, Lieve en Kris aanwezig.

Voor de wedstrijd wat discussie. Moeten we echt als jongen spelen?

Maar Misha en Liv begonnen toch als jongen. Scheelde dat KVA ook alleen meiden had, waarvan er dus 2 als jongen moesten spelen.

Het eerste kwart was wat wennen. KVA bleef aanvallen, maar er werd goed verdedigd. Na 10 minuten dus nog 0-0.

In het tweede kwart kwam Alioune er in voor Misha. Ook nu werd er goed verdedigd en kregen we zelf ook meer kansen.

Na de rust weer een wissel. Liv mocht aan de kant, Kris werd jongen en Misha deed weer mee.

Die Misha wist in het derde kwart 2x te scoren. De 0-1 en de 1-2. We gingen nu ook beter aanvallen. En kregen de nodige kansen.

In het laatste kwart toch wel kansen, maar geen doelpunten. Eindstand 1-2. Dus weer een overwinning.

Maar belangrijker: Een leuke wedstrijd voor beide partijen.

De strafworpen werden door KVA met 2-0 gewonnen.

Zaterdag 4 februari spelen we thuis tegen DKV IJmuiden.