De D2 uit tegen Haarlem

Zaterdag speelde de D2 in Haarlem tegen Haarlem.

We zouden met de trein gaan, maar er waren werkzaamheden rondom Haarlem. Er reden geen treinen naar Bloemendaal. Dus toch maar met de auto.

De D2 had wat goed te maken voor de D1. De enige wedstrijd die de D1 verloor was in Haarlem tegen Haarlem. Zou het de D2 lukken?

De D2 begon met aanvoerder Amadou, Luc 2, Vera en Puck in de aanval. In de verdediging stonden Soolan, Luc 1, Yuziana en Sammie. Inderdaad: 2x een Luc.

Haarlem begon en ging in de aanval. Een aanval die bijna 10 minuten duurde. Er werd goed verdedigd, maar we kwamen bijna niet aan de bal. Haarlem kreeg eigenlijk niet echt kansen, maar wist wel de 1-0 te scoren. Daarna kwamen wij ook wat meer in de aanval wat vlak voor de rust de 1-1 opleverde door Vera.

In het 2e kwart was de D2 vooral aan het aanvallen. Verdedigend stond het wel goed. Maar de eerste echte kans was eigenlijk pas in de laatste minuut.

In de tweede helft was de D2 vooral aan het aanvallen. Nu gelukkig ook meer kansen, terwijl de verdediging goed stond. Haarlem kwam nu bijna niet aan aanvallen toe. Luc 2 bracht de D2 op een 1-2 voorsprong en zo begonnen we het laatste kwart. Hierin 2 strafworpen. Voor beide teams 1, maar allebei mis. Maar daarna kwam Luc 1 wat meer op schot en wist hij de 1-3 en 1-4 te maken. Als winnaars dus terug naar de sporthal als team van de week.