De D2 thuis tegen ZKV

Zaterdag 26 november is het dan echt begonnen voor de D2. Na een goede voorbereiding op het spelen in 2 vakken en de zaal was vandaag de eerste competitie wedstrijd.

De D2 moest tegen ZKV en dat werd een leuke wedstrijd.

Zonder Vera, Yuziana en Kathelijne.

Maar met Aanvoerder Puck als jongen, Luc, Leanne en Azra in de verdediging. In de aanval begonnen Soolan, Amadou,Bella en Kenza.

Het begon wat rommelig. Maar gelukkig hielden we de 0. We kwamen gelukkig snel wat beter in ons spel en de 2 doelpunten van Bella kwamen dan ook op het juiste moment. Altijd fijn om op voorsprong te komen. Na een kwart stond het 2-0. In het tweede kwart mocht Sacha erin voor Bella. Sacha mocht in de verdediging. En het verdedigen ging gelukkig heel goed. Maar ZKV wist ook goed te verdedigen. Er werd dan ook niet gescoord. Bij rust dus nog steeds 2-0.

In de tweede helft was de bal eigenlijk alleen maar in het aanvalsvak van de D2. Tamara zou de verdediging coachen, maar had het erg rustig. Er werd constant aangevallen, maar ZKV hield het goed dicht.Wel kregen ze de bal maar heel moeilijk in hun aanvalsvak. Het leverde helaas maar 1 doelpunt op van Sacha.

Na 3 kwart kwam Bella er weer in voor Sacha. De wedstrijd veranderde niet veel. De D2 kon veel aanvallen. Pas aan het einde van de wedstrijd kwamen de doelpunten. Luc wist 4-0 te maken, Leanne met haar eerste doelpunt de 5-0. Toen werd ook ZKV gevaarlijk en wist zelfs te scoren:5-1. Het laatste doelpunt viel in de laatste seconde van de Wedstrijd. Nadat Puck had gescoord werd er ook gelijk voor het einde gefloten. Eindstand dus 6-1.