Zaterdag 8 oktober moest de D2 thuis spelen tegen de Corvers uit Hilversum.

Onder een stralende herfst/najaars zon konden we beginnen. Zonder Soolan en Amadou.

Maar met het debuut van onze Azra.

We begonnen met Aanvoerder Kathelijne als jongen, Luc (ook als jongen), Yuziana en Vera. Puck als jongen en Azra waren de eerste wissels.

Al snel konden we scoren. Vera met de 1-0 en 2-0.  Maar toen kwam Corvers wat beter in de wedstrijd, kregen kansen en wisten de 2-1 te maken. Vlak voor de eerste breek was het Vera toch weer met de 3-1.

Na de eerste breek gingen Kathelijne en Yuziana naar de kant voor Azra en Puck. Dit keer was het Puck die 2x wist te scoren. De 4-1 en 5-1. Vera nam het over met de 6-1 en 7-1. De 8-1 was een bijzonder doelpunt. Het debuut van Azra werd beloond met de 8-1. Gelijk de russtand.

Na de rust gingen Vera en Luc naar de kant. Er werd nu minder gescoord. Yuziana met de 9-1 en ook Corvers wist 1x te scoren.

In het laatste kwart speelden we weer zoals we begonnen. Vera wist de eerste 2 te scoren: 10-2 en 11-2. En mocht samen met Kathelijne weer naar de kant voor Puck en Azra. Zo werd er nog even druk gewisseld.

Het laatste doelpunt was voor ons. Corvers had de 11-3 gemaakt en Luc sloot de wedstrijd dus af met de 12-3.

Volgende week gaan we echt zien hoe goed we zijn. Dan spelen we in Hillegom tegen SDO. Een ploeg die in de eerste 4 wedstrijden 60x wist te scoren.