We stonden 2e, maar SDO stond overtuigend aan kop. Kijkend naar hun uitslagen zou het vandaag zeker niet makkelijk worden.

We begonnen met aanvoerder Amadou. Samen met Luc, Puck en Azra.

Reserve waren Soolan, Yuziana en Kathelijne.

Het viel allemaal niet mee. SDO bleek inderdaad een goed team te zijn met ook 7 spelers.

Het regende en we speelden op echt gras. Wat we eigenlijk niet echt gewend waren.

Ook hadden we een strenge scheidsrechter. Streng…….in de eerste 10 minuten kregen we 4x een strafworp tegen. SDO had dus ook al zoveel kansen.  Alleen de 4e ging er in, zodat de score nog mee viel. We kwamen wel 3-0 achter voordat Puck ons eerste punt wist te scoren.

Na 10 minuten de eerste breek. Nog even het verdedigen herhaald en dat we zelf ook moesten gaan schieten. Misschien krijgen we dan ook wat stippen mee, of beter….doelpunten.

In het tweede kwart mocht alleen Luc blijven staan. Samen met Yuziana, Kathelijne en Soolan hadden we er weer 4.

SDO kreeg nu de smaak te pakken. Wij kregen ook wel kansen, maar geen doelpunten. SDO liep uit naar 9-1 voor de rust.

Na de rust weer de nodige wissels. Nu begonnen we met Amadou, Soolan, Puck en Azra. Het zelfde beeld. SDO ging door met scoren. Het werd zelfs al 14-1.

In het laatste kwart zagen we toch wat meer een wedstrijd. We kregen nu toch wel de nodige kansen en het verdedigen ging steeds beter. Na de eerste 10 minuten geen strafworpen meer tegen. Sterker….in het laatste kwart kregen wij een strafworp. Die werd genomen door Luc en dat werd de 16-2. De eindstand werd 17-2 en SDO was daarmee kampioen.

Zaterdag 22 oktober spelen we met een stuk minder spelers. En dan gaan we ons voorbereiden op het spelen in 2 vakken.