De D2 uit tegen Antilopen

Zaterdag 10 september moest de D2 in Leusden spelen tegen de D3 van Antilopen. Dat team bestond uit 6 jongens.

De D2 bestaat uit 7 spelers. Hoe zou de eerste competitie wedstrijd zijn gegaan, zo ver van huis.

We begonnen met aanvoerder Yuziana, Kathelijne, Luc en Soolan.

Puck, Vera en Amadou mochten nog even aan de kant.

We begonnen goed. We kregen wat kansen, maar helaas nog geen doelpunt. Antilopen wist gelijk zijn eerst kans om te zetten in een doelpunt. Het volgende doelpunt was ook voor Antilopen, en de volgende en de volgende en na 6 minuten wist Antilopen zelfs 5-0 te scoren.

Wat nu…..

Maar gelukkig kwamen wij ook weer in ons spel en Luc wist de 5-1 te scoren en Kathelijne de 5-2. Na een  kwart was dat de stand.

In het tweede kwart kwam Amadou erin voor Luc en Vera voor Kathelijne. Het werd nu een wedstrijd, vooral voor ons. Amadou met een schot:5-3. Vera met een mooie actie 5-4. En dat werd de ruststand.

Na de rust gingen we verder met Luc, Amadou,Vera en Kathelijne. Vera wist met een doorloopbal de 5-5 te scoren en zelfs de 5-6. Amadou wist de 5-7 te scoren. Dat werd de stand na driekwart wedstrijd.

Het laatste kwart. Nu met Soolan, Vera als jongen, Yuziana en Kathelijne.

Antilopen was nu even heel doeltreffend. Hadden ze een tijdje niet gescoord, nu ging binnen 1 minuut na 3 schoten de bal 3x door de korf. Oh jee…..8-7. Toen werd het weer een wedstrijd met veel kansen. Antilopen was weer de doelpunten maker. 9-7. Yuziana wist de 9-8 te scoren. Vlak voor tijd nog een goede doorloopbal van Vera……..maar de bal stuiterde over de korf. Geen gelijk maker.

Het was een hele leuke spannende wedstrijd. Helaas verloren, maar soms voelt dat niet zo als je niet naar het scorebord kijkt.

Het team herstelde zich goed na de 5-0. Bleef erin geloven en knokte zich weer terug in de wedstrijd.