De E2 tegen Oosterkwartier en kampioen

Woensdag moest de E2 spelen tegen Oosterkwartier. Een spannende wedstrijd. Ze waren eigenlijk al kampioen.

Maar zouden ze alleen kampioen worden of …… De E2 had alles gewonnen, Oosterkwartier en KVA hadden ieder 1 wedstrijd verloren. Bij verlies waren er dus 3 kampioenen. Maar de E2 ging er voor om alleen echt kampioen te worden. Het werd een beetje de meisjes tegen de jongens. De E2 heeft 6 meisjes, Oosterkwartier 1 en 5 jongens. Jongens speelden als meisje en meisjes als jongen. Het werd een hele spannende wedstrijd. Oosterkwartier streed ook voor de titel. Aan het einde was er geen winnaar: 5-5. Voor de E2 wel genoeg om alleen kampioen te zijn en dat werd gevierd.

Gefeliciteerd Vera, Puck, Misha, Ella, Ashley en Madiya en coach Molly

e2 kampioen 220622 (1)

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord