Hoe zou het gaan?

Brechtje en Nikki waren helaas afwezig.

Vandaag zou Isa haar debuut gaan maken in de F1. We zouden dan weer 4 spelers hebben.

De warming up ging goed. Chrissie nam Isa onder haar hoede en Manu en Alioune hadden er ook zin in.

Maar toen scheidsrechter Ruud besloot in te fluiten bedacht Isa haar debuut toch nog even uit te stellen.

Met 3 tegen 4 was ook weer niet echt eerlijk, dus kregen we van KZ hulp. Vera kwam met ons mee spelen. Het stond toen al wel 0-2. De aansluit treffer werd gescoord door…….Vera. 1-2 dus.

KZ was de eerste helft echter wel beter en via 1-4 werd de rust met 1-7 bereikt. Snel wat extra zoete limonade en een wissel. Joas kwam zijn zus Vera aflossen en met 3 jongens werd er opeens veel sneller aangevallen. De jongens wisten elkaar goed te vinden en met lange ballen konden ze snel naar de andere korf. Zo kregen we veel kansen, maar ontbrak het geluk van een doelpunt. Joas wist de 2-9 te scoren en via een ver afstandschot zelfs de 3-10. Hij ging helemaal uit z`n plaat van die score, die ook wel erg goed was.

In het laatste kwart maakte Isa alsnog haar debuut als superspeler. De eindstand werd wel 3-11 De strafworpen werden ook door KZ gewonnen met 2-7.