Sporthal weer open

Beste leden,
Soms zijn gebeurtenissen onbegrijpelijk als daar geen uitleg bij wordt gegeven. Ondanks dat staatssecretaris vd Burg heeft aangekondigd dat hij een nog grotere stroom vluchtelingen verwacht dan de eerder genoemde 50.000 en daarvoor extra opvangplekken zoekt, kregen wij afgelopen vrijdag het bericht dat de opvanglocatie v. Hogendorp per maandag  21 maart is opgeheven,
Was eerst de verwachting dat deze situatie tot aan de zomer en eventueel nog later gehandhaafd zou blijven, nu blijkt het slechts twee weken te hebben geduurd. Een wat vreemd ping-pong beleid.

Voor ons betekent dit evenwel dat we gelukkig vanaf maandag weer kunnen teruggaan naar het oorspronkelijke trainings- en wedstrijdpatroon. Alle extra ingehuurde uren en locaties worden ongedaan gemaakt.
Jammer voor al het werk dat al verricht was om her en der onze wedstrijden en trainingen te kunnen voortzetten, maar wel fijn dat we uiteindelijk weer in onze thuishal terecht kunnen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie