E1 en F1 uit tegen Swift

Zaterdag 4 december moesten de E1 en de F1 in sporthal Oostenburg spelen tegen Swift.

Vorige week wist de F1 voor het eerst dit seizoen te winnen. Hoe zou het nu zijn gegaan?

Bij de F speelden aanvoerder Manu, Brechtje, Izara en Chrissie. De eerste helft waren de ploegjes aardig in balans. Brechtje maakte het eerste doelpunt en zo werd het 0-1. In het eerste kwart werd het gelijk en in het 2e kwart wist Swift ook weer 1x te scoren. Rust dus 2-1 voor Swift. Het 3e kwart ging veel minder. Swift wist toen uit te lopen tot 7-1. Gelukkig ging het laatste deel weer wat beter. Maar Swift was de enige die nog wist te scoren. Eindstand 9-1.

Bij de strafworpen zagen we Brechtje nog een keer scoren. Daar wist Swift met 2-1 te winnen.

Naast de F1 speelde de E1. De  E1 bestond uit Vera, Sacha, Carmen, Amadou en Luc. Coach was Tamara.

Voor de E1 was de eerste helft heel spannend. Ze kregen wel veel kansen, maar die gingen er nog niet allemaal in. De ruststand was 3-3. Na de rust ging alles beter lopen. Aanvallen ging beter, onderscheppen ging goed, zodat er ook weer snel kon worden aangevallen. Mooie doelpunten met oa een doorloopbal van Carmen. Swift kwam er zo niet meer aan te pas en de E1 wist uit te lopen naar een goede 3-8 overwinning.