Wie???

Ja, wel een hele lange naam voor een F ploegje.

Vandaag moest de F1 tegen en bij Oranje Nassau spelen. De F1 had maar 3 spelers. Oranje Nassau maar liefst 11.

Gelukkig wilde er ook wel een paar spelers van Oranje Nassau meedoen met onze F1. Brechtje, Izara en Alioune kregen Versterking van Josefien en Emma. Emma was onze eerste wissel.

In de regen begon de wedstrijd. Niet leuk voor de kinderen. De ouders konden nog schuilen, maar zij mochten met een natte gladde bal in de regen proberen te korfballen. Dat lukte Oranje Nassau het best. Zij wisten 2x te scoren in het eerste kwart.

In het tweede kwart was het gelukkig droog. Emma had Josefien afgelost. Zou ze er nog als superspeler weer in komen?

Nee, want wij gingen nu veel beter spelen en waren sterker dan de tegenstander. Met goede aanvallen, waarin er snel werd overgespeeld wisten we 3x te scoren. Emma mocht de eerste 2 maken en Brechtje bracht met haar doelpunt de stand op 2-3. Dat werd de ruststand.

In de tweede helft kwam Josefien er weer in voor Emma. De tegenstander had ook gewisseld en nu waren zij weer sterker en kwamen weer op voorsprong. Bij 6-3 kwam Emma erin als superspeler. Het werd nog 7-3 en toen was het derde kwart ook weer klaar.

In het vierde kwart werd Josefien nog afgelost door Esmee. Maar de stand bleef 7-3.

Door het meespelen van de Oranje Nassau kinderen werd het toch een leuke wedstrijd.

De strafworpen werden door de F1 gewonnen. Hier zagen we oa Izara 2x scoren.