oefenwedstrijd E3 bij en tegen Blauw Wit

Woensdag 15 september speelde de E3 bij Blauw Wit tegen de E3 van Blauw Wit.

Deze teams bestaan uit kinderen die net zijn gaan korfballen en via oefenwedstrijdjes wat ervaring opdoen.

Zo krijgen ze niet alleen korfbal kennis, maar leren ze ook wat beter de spelregels.

Dit keer bestond onze E3 uit: Soolan, Kathelijne, Adrian, Yuziana, Brechtje en Izara. In de wedstrijd konden ze steeds weer door wisselen.

Het werd een leuke wedstrijd. De teams waren gelijkwaardig.

We begonnen met Adrian, Soolan, Izara en Brechtje. Kathelijne en Yuziana waren de eerste wissels.

In de eerste helft was Blauw Wit wat doeltreffender. Zij wisten 1x te scoren.

In de tweede helft weer kansen aan beide kanten. Yuziana mocht zelfs als jongen spelen in haar debuutwedstrijd.

In het derde kwart wist echter alleen Soolan te scoren, zodat het weer gelijk was.

In het laatste kwart kwamen we via een doelpunt van Brechtje zelfs op 1-2 en dat werd de eindstand.