Oefenwedstrijd E3 bij AW DTV

Zaterdag 3 juli was voor de E3 de return tegen AW DTV. Dit keer dus op sportpark Drieburg.

Het zou best eens een hele bijzondere wedstrijd kunnen worden, die de AW DTV geschiedenis in zal gaan en ook wel een beetje voor ons.

Voor de meeste kinderen was het hun eerste wedstrijdje op het pupillenveld van AW DTV op Drieburg. En mogelijk ook de laatste wedstrijd die op dit veld gespeeld werd. AW DTV hoopt namelijk na de zomer te gaan spelen op hun nieuwe veld op IJburg.

Maar nu deze wedstrijd.

Dit keer bestond de E3 uit 6 spelers. Izara was de aanvoerder en samen met Pjotr, Soolan en Mediya begon ze aan de wedstrijd. Reserve was Ella en ook de zus van Soolan, Boni, was mee en wilde ook wel meespelen.

Vorige keer bleef het lang 0-0, maar nu werd er wel gescoord in het eerste kwart. AW wist de score te openen. Na een kwart was het nog 1-0. Ella en Boni kwamen erin voor Soolan en Mediya. Toen vielen er opeens genoeg doelpunten. Ella wist 1-1 te scoren. AW liep uit naar 3-1, maar weer Ella, nu met 2 doelpunten, maakte het weer gelijk. En die 3-3 was de ruststand. Na de rust kregen we Ella, Mediya, Soolane en Boni in het veld. En ook nu maar 1 doelpunt voor AW. In het laatste kwart stonden we met Izara, Mediya, Pjotr en Soolan in het veld en ook nu wist AW 1x te scoren. Eindstand 5-3. Na 2 wedstrijden dus 5-5, maar uitdoelpunten tellen dubbel.

De strafworpen waren wat saaier. Ook hier weer 1 doelpunt van AW.