Trainingen stopgezet vanwege lock-down

Beste allemaal,

Vanavond is door minister-president Rutte bekend gemaakt dat Nederland tot en met 19 januari in lockdown gaat vanwege het aantal corona-besmettingen en de gevolgen hiervan. Deze lockdown heeft ook helaas gevolgen voor onze vereniging, aangezien sporthallen gesloten worden en er in groepsverband niet/beperkt gesport mag worden.
Vanaf morgen 15 december  tot en met 19 januari gaan alle trainingen en andere fysieke activiteiten voor senioren niet door. Voor de jeugd lijken er andere maatregelen te gelden, maar deze zijn nog niet duidelijk. Totdat hierover meer duidelijkheid komt vanuit het KNKV, NOC/NSF en/of de Veiligheidsregio Amsterdam en we praktische zaken hebben bekeken, gaan ook de trainingen, eventuele onderlinge wedstrijden en andere fysieke activiteiten voor de jeugd niet door.

Wij hopen dat er snel meer duidelijk wordt. Wij willen iedereen vragen zich in het belang van zichzelf en anderen te houden aan deze maatregelen en niet de grenzen op te zoeken van wat kan en mag en hopen dat er dan na de lockdown steeds wat meer kan.
Blijf gezond, let op jezelf en let vooral ook een beetje op elkaar!

Het bestuur

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie