De F1 thuis tegen ZKV

Zaterdag 12 september moest de F1 thuis spelen tegen ZKV. Ella, Mischa en Puck hadden eerst nog meegedaan met het oefenuurtje bij Blauw Wit. Isabel en Ashley waren gelijk naar het veld gekomen. Samen vormden ze vandaag de F1.

Ella was gekomen als invaller voor Tijn. Ze was ook de eerste wissel.

Het werd een kansrijke wedstrijd voor de F1. Heel veel kansen en een afgekeurd doelpunt. Dat zorgde er voor dat het bij rust nog steeds 0-0 was. Er werd heel veel geschoten en ook goed verdedigd,

In het tweede kwart was Ashley de reserve.

In het derde Kwart ging Isabel effies naar de kant. De F1 speelde nu richting het thuispubliek. Zou dat wat meer geluk brengen?

Het was wel effies wennen om op een andere paal te mikken, maar gelukkig werd er niet gescoord. Van de schrik bekomen ging de F1 op de goede paal aanvallen en nu kwamen ook de eerste doelpunten. Drie op rij van Ella, de vierde van Puck. En die zo werd het na drie kwart wedstrijd 4-0. Puck mocht nu even naar de kant. Maar het scoren ging door. Dit keer wist Mischa er 2 te scoren. De eindstand werd zo 6-0.

Een leuke wedstrijd. Geen doelpunten in de eerste helft en 6 in de tweede helft. Maar het was nog niet klaar. De strafworpen.

Hier wist Mischa ook te scoren en Ashley en Isabel wisten nu ook een punt te scoren, zodat iedereen wel een keer gescoord heeft. De strafworpen werden door de F1 gewonnen met 3-1